konkurrence
betingelser

konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser for “Århundredes Slikvalg” af Nørregade:

Brandet Nørregade er ejet af Spangsberg Chokolade A/S, Taastrupgaardsvej 16-22, 2630 Taastrup.
CVR: 26458005. Spangsberg Chokolade er dermed udbyder af kampagnen og konkurrencen.


Sådan deltager du:

Klik på “Stem” knappen ved din favoritvariant af Nørregade Slikvalg 2024 og udfyld navn og e-mail. Klik herefter på “Tilmeld og stem” for at deltage i konkurrencen om at vinde en præmie på 10 kg. slik, og for at din stemme tæller med i Slikvalgets afgørelse.

Du kan stemme en gang om dagen i kampagneperioden fra d. 13. maj til d. 9. september 2024.

Ved deltagelse i afstemningen accepterer man, at Nørregade må kontakte en på e-mail i den angivne kampagneperiode med info vedr. kampagnen. Konkurrencen foretages online på websitet: www.slikvalg.dk. Og hver stemme tæller som et lod i konkurrencen om at vinde præmien på 10 kg. slik.

Ansatte hos Spangsberg Chokolade eller medlemmer af deres familie må ikke deltage i konkurrencen.

Forsøg på snyd og brug af falsk navn og e-mailadresse medfører udelukkelse fra konkurrencen.

Udtrækning af vinder:

Nørregade trækker tilfældigt 1 vinder af hovedpræmien i uge 37 blandt alle gyldige stemmer. Vinderen kontaktes direkte på e-mail. Bemærk at hvis præmievinderen er under 18 år, skal Nørregade modtage skriftlig accept fra værgen vedrørende modtagelse af præmien, før Nørregade kan bekræfte vinderen og sende præmien. Modtager Nørregade ikke en skriftlig accept fra vinderen (eller dennes værge) inden 30 dage, vil Nørregade på ny trække 1 vinder af hovedpræmien. Præmien frafalder dermed, hvis Nørregade ikke har modtaget et svar fra vinderen inden 30 dage fra modtagelse af præmien. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.

Vinderposen i Nørregade Slikvalg 2024 offentliggøres i uge 37 eller 38 når al data er indsamlet, og vinderposen relanceres efterfølgende. Vinderposen findes ud fra antal stemmer samt antal solgte poser slik.


Brug af persondata:

De oplysninger, som afgivet i forbindelse med kampagnen, vil blive brugt i forbindelse hermed. Data kan ikke bruges af tredjepart. Nørregade er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv. Alle personlige data som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold. Data opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil. Ved henvendelse eller ved direkte kontakt til kundeservice på +45 44538020 kan jeg du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.